Home

RANO Utrecht wint prijs


Het programma Zorg Verzekerd heeft op het congres van de Landelijke Cliëntenraad de “Cliënt in beeld prijs 2007” gewonnen.

Categorie: kabel
Ingezonden door: frans

De jury was unaniem in zijn beslissing de prijs toe te kennen aan het RANO programma als “beste bijdrage ten behoeve van het armoedebeleid”.

De 'Cliënt in Beeld prijs 2007' is donderdag 5 april 2007 toegekend aan het radioprogramma Zorg Verzekerd van de RANO Ziekenomroep Utrecht en dienst Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Utrecht. De jury complimenteerde Zorg Verzekerd voor de wijze waarop het zich heeft ingezet voor het armoedebeleid in Utrecht en noemde het programma een voorbeeld voor andere gemeenten.

Dankzij de informatie die het programma wekelijks verstrekt, hebben vele uitkeringsgerechtigden en burgers van Utrecht gebruik kunnen maken van een groot aantal regelingen, zoals de bijzondere bijstand, kwijtschelding gemeentelijke belastingen, belastingteruggaaf, thuiszorg, Wet Voorzieningen Gehandicapten, ziektekostenregelingen, langdurigheidstoeslag en de zorg en huurtoeslag. Luisteraars kunnen vooraf, tijdens en achteraf reageren op de inhoud van het programma.

Op het congres van de Landelijke Cliëntenraad heeft het programma team en de RANO voorzitter Henk van der Veen, een beeld en een geldprijs van 3500 Euro in ontvangst genomen.

[link naar de Landelijke Cliëntenraad ] [ e-mail de redactie ]Volgende pagina: RANO al weer ruim 50 jaar in de lucht